Position

Cand. psych, autoriseret psykolog

Studies

Københavns Universitet

Specialities

Stresspsykolog

Affiliations

Danske ErhvervsPsykologer

Tobias D. Bodelsen

42 år, Statsautoriseret psykolog, Cand. Psych. fra Københavns Universitet.

Tobias D. Bodelsen har mere end 10 års arbejdserfaring som psykolog, og har behandlet og rådgivet en række erhvervsfolk henvist fra store børsnoterede organisationer samt et stort antal ledere i små og mellemstore virksomheder.

En række af disse behandlinger er foretaget i hans egen praksis i det indre København, og et stort antal af kunderne er hvert år henvist af en række af de større forsikringsselskaber, som Tobias Bodelsen har et fast samarbejde med.

Gennem sin mangeårige erfaring med behandling og rådgivning af erhvervsfolk er Tobias ikke kun den rette, hvis du synes du trænger til at blive behandlet og styrket omkring håndtering af stress. Han kan også være dig en samarbejdspartner, hvis du i en periode på jobbet – eller i din sportskarriere – står over for en særlig krævende periode og/eller vigtige beslutninger.

Tobias D. Bodelsen foretrækkes ofte af erhvervsfolk, fordi han har en direkte og selvfølgelig konstruktiv stil.

Tobias D. Bodelsen arbejder med evidensbaserede psykologiske kognitive metoder til stress-reduktion og robusthedstræning, og hjælper dig til at dit mindset samarbejder med resten af kroppen til den bedste performance.

Alt dette med henblik på at skabe optimal mental styrke, så du løbende er i stand til at nå de bedste resultater.